Tolne og dig?

Bliv optaget

For at blive optaget på Tolne Efterskole, skal du først vises rundt på skolen og tale med forstander eller viceforstander. Du skal naturligvis også være berettiget til at blive optaget på en specialefterskole.

Når vi har talt med dig, får du en indmeldelsesblanket, som skal udfyldes og sendes tilbage til os. Når vi har modtaget blanketten, indhenter vi en PPR-udtalelse, hvorefter du får besked om optagelse.

Vi har ikke nogen faste frister, men optager elever efterhånden som de tilmelder sig.

1: Rundvisning

Du skal besøge os til en rundvisning, hvis du gerne vil være elev på Tolne Efterskole. Ring til kontoret og bestil din rundvisning her.

2: Blanket

Når du har været på besøg, sender vi dig en optagelsesblanket, som skal udfyldes og returneres til os.

3: Optagelse

Når vi har modtaget blanketten, optager vi dig, hvis vi har plads.

Prøvefri
specialefterskole