Anderledes og spændende

Temauger

Ca. fire gange i løbet af året har vi temauger, hvor vi laver noget anderledes sammen på tværs af hele holdet. Det kan være at tage på lejrskole eller arbejde med et tema som f.eks. det at være unge eller fremtidsmulighederne, hvis man har særlige behov.

Det er vigtigt for os, at alle oplever at være en del af det store fællesskab. Derfor prioriterer vi temaugerne – både tidsmæssigt og i forhold til indhold.

Eksempler på temauger

Temauger kan handle om mange ting, og du kan få indflydelse på, hvad vi skal arbejde med. Det kan f.eks. være kærlighed & sex, dit fremtidige arbejde eller venskaber. Hvad har du lyst til?

Det får du ud af det

Du prøver noget, du måske slet ikke har prøvet før og lærer sikkert nogle flere af eleverne at kende. Mange elever får nye venner i løbet af en temauge.

Sådan bor du i botræning

Se vores seks huse her. Hvert hus har plads til mellem 7-9 elever og der er både dobbelt og enkelt værelser. I alle husene er der 2 badeværelser, et fælleskøkken, stue og vaskerum.

Som udgangspunkt er husene sammensat ud fra et socialt perspektiv, så man kommer til at bo sammen med nogen som man også har det godt sammen med.

Knasten, Mor Gottes hus, Gårdhuset og Nr. 85 ligger allesammen lige ved siden af skolen.
Dalgården og Østermarken ligger omkring 700 m fra skolen.