Hverdag - sammen

Med sjov og hygge

Hverdag med vennerne

Dagen starter kl. 7.45, hvor der er lækker morgenmad indtil kl. 8:30. Her får du også udleveret din mobiltelefon, der har været opbevaret om natten. Kl. 8:30 mødes alle i festsalen til orientering med forstanderen og efterfølgende morgensang. 

Kl. 9.15 starter undervisningen på værkstederne, som fortsætter frem til middag afbrudt af en formiddagspause. Midt på dagen er der middag og tid med éns kontaktlærer.

Om eftermiddagen fortsætter værkstederne – undtagen tirsdag og  onsdag. Tirsdag er der valgfag og onsdag er der idræt på forskellige hold. Fredag eftermiddag har vi Fællestime  hvor vi arbejder med forskellige temaer som ungdomsliv, fællesskab, demokrati osv. Alle dage – undtaget fredag – sluttes af med en fælles gåtur i skolens nærområde. Herefter er der mulighed for eftermiddagsmad.

Efter aftensmaden er der mulighed for at spille spil sammen, synge i kor, dyrke sport eller andre af de aktiviteter, vi tilbyder på skolen. Inden sengetid skal mobiltelefonen afleveres, så din nattesøvn ikke forstyrres. Kl. 22.00 er det tid til at børste tænder og gøre sig klar til at komme i seng og kl. 22.30 er dagen slut, og du skal ligge i din seng.

Se hele dagsprogrammet i skema her.

 

Dagen starter…

… kl. 7.45 med morgenmad og slutter kl. 22.30.

Vi spiser…

… fem måltider om dagen, så krop og hjerne kan holde sig godt igang.

Nyhederne…

… ser vi som en del af orienteringen, så du ved, hvad der sker ude i verden.