Hverdag - sammen

Med sjov og hygge

Hverdag med vennerne

Dagen starter kl. 7.30, hvor der er lækker morgenmad indtil kl. 8:15. Herefter er der et kort værelsesmøde, hvor der skal ryddes op og reddes seng – og måske er der noget, der lige skal snakkes om med læreren. Kl. 8:30 mødes alle i festsalen til morgensang og orientering. 

Kl. 8:50 starter undervisningen på værkstederne, som fortsætter frem til middag afbrudt af en formiddagspause. Midt på dagen er der middag og tid med éns kontaktlærer.

Om eftermiddagen fortsætter værkstederne – undtagen onsdag – her er der idræts med forskellige hold  og fredag, hvor vi har korte kurser i forskellige emner som f.eks. ungdomsliv, kropssprog, sundhed, engelsk og praktisk matematik. Om eftermiddagen får vi også lidt at spise. Kl. 15:00 mødes alle i festsalen til fælles orientering og nyheder.

Efter aftensmaden er der mulighed for at spille spil sammen, synge i kor, dyrke sport eller andre af de aktiviteter, vi tilbyder på skolen. Kl. 22.30 er dagen slut, og du skal ligge i din seng.

Se hele dagsprogrammet i skema her.

 

Dagen starter…

… kl. 7.30 med morgenmad og slutter kl. 22.30.

Vi spiser…

… fem måltider om dagen, så krop og hjerne kan holde sig godt igang.

Nyhederne…

… ser vi om eftermiddagen, så du ved, hvad der sker ude i verden.

Sådan bor du i botræning

Se vores seks huse her. Hvert hus har plads til mellem 7-9 elever og der er både dobbelt og enkelt værelser. I alle husene er der 2 badeværelser, et fælleskøkken, stue og vaskerum.

Som udgangspunkt er husene sammensat ud fra et socialt perspektiv, så man kommer til at bo sammen med nogen som man også har det godt sammen med.

Knasten, Mor Gottes hus, Gårdhuset og Nr. 85 ligger allesammen lige ved siden af skolen.
Dalgården og Østermarken ligger omkring 700 m fra skolen.