Når du skal videre

Brobygning

Brobygning er din mulighed for at prøve lidt af livet efter efterskolen – mens du stadig er her. Er du afgangselev sørger vi for, at du kommer i et grundigt brobygningsforløb på f.eks. EUC Nord eller SOSU.

På denne måde sikrer vi, at du har bedst mulig føling med, hvad der skal ske, når du er færdig med at være elev på Tolne Efterskole.

Hvor og hvor længe

Du er i brobygningsforløb i to uger i løbet af dit sidste år på Tolne Efterskole. Hvorhenne afhænger af, hvad vi sammen finder ud af, vil være det bedste for dig.

Vores partnere

Vi samarbejder med bl.a. EUC Nord og SOSU, og så holder vi os altid up-to-date i forhold til, hvad der er af aktuelle muligheder for unge med særlige behov.