Tæt på dig

Din kontaktlærer

På Tolne Efterskole vil vi gerne være tæt på dig. Vores kontaktlærer vil gerne vide, hvordan du har det, og hvad du har brug for.

Derfor har alle elever en kontaktlærer, der som regel er lærer på det værksted, du er tilknyttet.

Kontaktlæreren sørger for, at der er styr på tingene, hvis du f.eks. skal til lægen, eller der er noget, du er ked af.

Kontaktlæreren har også den løbende dialog med dine forældre og din sagsbehandler, hvis du har sådan én.

Elevplaner

Sikrer sammenhæng og fokus, når du f.eks. skifter værksted. Når du har været her et eller flere år, kan vi sammen se, hvordan du har udviklet dig igennem dit ophold på Tolne Efterskole.