Fordi alle skal være her

Regler

På en efterskole skal mange mennesker trives med hinanden. Det skal være godt at være her for alle. Derfor er der selvfølgelig nogle regler, du skal overholde.

Der er ikke så mange af dem,  for vi vil hellere have, at du tænker dig om i forhold til, hvordan du er sammen med andre mennesker.

Du skal selvfølgelig følge de henstillinger, du får af lærere og andet personale og overholde tider m.v. i forhold til skolens dagsrytme og øvrige program,  og så skal du tage almindeligt hensyn til andre. Vi skal nok snakke med dig om, hvad dét er for noget.

Derudover har vi tre ufravigelige regler: Ingen mobning, ingen stoffer eller alkohol, og så må du ikke have sex, mens du er på skolen.

Det er da ret enkelt, ikke?

Ingen mobning

Tolne Efterskole skal være et godt sted for alle. Derfor accepterer vi ikke mobning på vores skole.

Ingen stoffer eller alkohol

Vi skal kunne være os selv, når vi er sammen. Derfor accepterer vi ikke, at eleverne indtager eller er i besiddelse af alkohol eller stoffer.

Ingen sex

Det er dejligt med en kæreste, og det må du selvfølgelig gerne have. Men for at alle skal kunne være og føle sig godt tilpas på skolen, må du ikke have sex med din kæreste, mens I er på skolen.

Sådan bor du i botræning

Se vores seks huse her. Hvert hus har plads til mellem 7-9 elever og der er både dobbelt og enkelt værelser. I alle husene er der 2 badeværelser, et fælleskøkken, stue og vaskerum.

Som udgangspunkt er husene sammensat ud fra et socialt perspektiv, så man kommer til at bo sammen med nogen som man også har det godt sammen med.

Knasten, Mor Gottes hus, Gårdhuset og Nr. 85 ligger allesammen lige ved siden af skolen.
Dalgården og Østermarken ligger omkring 700 m fra skolen.