Grib mikrofonen

Klintebjerg Festival

Klintebjerg Festival er en musik- og sportsfestival for specialefterskoler fra hele landet. Festivalen afholdes på Klintebjerg Efterskole i Otterup på Fyn.

Hvert år er vi omtrent 700 elever, som spiller for hinanden på en stor scene med professionelle lydfolk. Ved siden af dette er der et stort sportsprogram, hvor vi dyster i f.eks. basket, tovtrækning og fodbold.

Klintebjerg Festival er noget af det, de fleste af vores tidligere elever husker allerbedst – en stor oplevelse!

Så mange er vi

Klintebjerg Festival er for syv forskellige efterskoler for elever med særlige behov. Vi er omtrent 700 elever og ca. 100 ansatte fra de forskellige efterskoler.

Derfor

Først og fremmest gælder det om at være sammen og have det sjovt. Derudover uddeles der hvert år præmier til f.eks. bedste sceneoptræden og til vinderne i de forskellige sportskonkurrencer.