Grib mikrofonen

Klintebjerg Festival

Klintebjerg Festival er en musik- og sportsfestival for specialefterskoler fra hele landet. Festivalen afholdes på Klintebjerg Efterskole i Otterup på Fyn.

Hvert år er vi omtrent 700 elever, som spiller for hinanden på en stor scene med professionelle lydfolk. Ved siden af dette er der et stort sportsprogram, hvor vi dyster i f.eks. basket, tovtrækning og fodbold.

Klintebjerg Festival er noget af det, de fleste af vores tidligere elever husker allerbedst – en stor oplevelse!

Så mange er vi

Klintebjerg Festival er for syv forskellige efterskoler for elever med særlige behov. Vi er omtrent 700 elever og ca. 100 ansatte fra de forskellige efterskoler.

Derfor

Først og fremmest gælder det om at være sammen og have det sjovt. Derudover uddeles der hvert år præmier til f.eks. bedste sceneoptræden og til vinderne i de forskellige sportskonkurrencer.

Sådan bor du i botræning

Se vores seks huse her. Hvert hus har plads til mellem 7-9 elever og der er både dobbelt og enkelt værelser. I alle husene er der 2 badeværelser, et fælleskøkken, stue og vaskerum.

Som udgangspunkt er husene sammensat ud fra et socialt perspektiv, så man kommer til at bo sammen med nogen som man også har det godt sammen med.

Knasten, Mor Gottes hus, Gårdhuset og Nr. 85 ligger allesammen lige ved siden af skolen.
Dalgården og Østermarken ligger omkring 700 m fra skolen.